Rossz idő esetén sem maradnak el a Katonazenekari Fesztivál eseményei

Debrecen – A Főnix Rendezvényszervező ezúton tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a Nemzeti Katonazenekari Fesztivál június 17-én 20.30-kor kezdődő ingyenes koncertjét az esőhelyszínen tartják meg.

A Magyar Honvédség Központi Zenekarának nagyszabású koncertjére eredetileg a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon került volna sor, azonban azt a várhatóan csapadékos és hűvös időjárás miatt szombaton 20.30-kor a Kölcsey Központ Nagytermében tartják meg.

A szervezők szándéka szerint a Nagyerdei Stadion Északi Rendezvényterére – 14 órától egészen késő délutánig – meghirdetett toborzó- és gyermekprogramokat, valamint a zenekarok alaki bemutatóit és közös koncertjét az eredeti helyszínen rendezik meg. Tartósan rossz idő esetén a délutáni rendezvények is a Kölcsey Központba kerülnek át, ez esetben a további információkért kérik, figyeljék a szombati híradásokat és a www.fonixinfo.hu oldalt.

A szervezők szeretettel hívnak minden érdeklődőt a Nemzeti Katonazenekari Fesztivál színvonalas és ingyenes eseményeire – írja közleményében a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft.
hirdetés