Újra vízben

2020.05.04. 08:17

Egy 5,7 méter hosszú medencében edz az olimpiai bajnok úszó

A saját kertjében felállított speciális medencében ismét elkezdte a vizes edzéseket Adam Peaty, a britek olimpiai bajnok mellúszója.

Adam Peaty, a London Roar csapat versenyzője a férfi 100 méteres mellúszás versenyében a Nemzetközi Úszóliga (ISL) budapesti állomásának második napján a Duna Arénában 2019. október 27-én.

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

A brit média pénteki beszámolója szerint a nyolcszoros világbajnok sportolónak egy ilyen termékek építésével foglalkozó cég egy 5,7 méter hosszú medencét ajánlott fel, amelyet fel is állított a kertben.

Nagy segítség, hogy ismét vízben lehetek. Számos technikai dolgot tudok gyakorolni, illetve a felhajtóerőmön is tudok javítani

mondta az 50 és 100 méter mellen világcsúcstartó Peaty.

Hozzátette, minden nap egy órát úszik, ami nagyon jó érzés azok után, hogy a koronavírus-járvány miatt öt hétig csak futni, illetve a garázsában erősíteni tudott.

Magyarországon korábban a világbajnok Kapás Boglárka élt hasonló edzésmódszerrel.

Borítókép: Adam Peaty, a London Roar csapat versenyzője a férfi 100 méteres mellúszás versenyében a Nemzetközi Úszóliga (ISL) budapesti állomásának második napján a Duna Arénában 2019. október 27-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában