Rommá tört egy Mazda a 471-esen

Akt.:
Rommá tört egy Mazda a 471-esen
© Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – A fiatal sofőr elvesztette uralmát az autó felett, az árokba csapódva állt meg. Hajdúböszörményben is történt egy karambol.

Egy 23 éves férfi közlekedett egy Mazdával csütörtökön 11 óra 30 perc körül a 471-es számú főúton Hajdúsámson felől, amikor eddig tisztázatlan körülmények között elvesztette az uralmát az autó irányítása felett, letért az útról, majd árokba csapódva állt meg. A jármű utasát könnyű sérülésekkel vitték a mentők kórházba. A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

b2

Fotó: police.hu

Hajdúböszörményben intézkedtek a rendőrök augusztus 31-én 18 óra 30 perc körül egy baleset helyszínén. Egy skodás nő haladt a Mátyás Király körúton, amikor a Hadházi utca kereszteződésében eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy Renault-val. A baleset következtében az elsődleges orvosi vélemény alapján a Renault két utasa könnyű sérüléseket szenvedett.

b3

Fotó: police.hu

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Fotó: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar - Száraz gaz, körbála és bútorok is égtek szerdán Hajdú-Biharban, sokat voltak munkában a tűzoltók fecskendői. Katasztrófavédelmi hírek. Szerda reggel Debrecenben, a Simonffy utcában egy első emeleti lakásban idős ember elesett és nem tudott ajtót nyitni. A debreceni hivatásos tűzoltó...