Román játékos a Lokiban?

Román játékos a Lokiban?
A héten megjelent sajtóértesülések szerint egy román első ligás védőre vetett szemet a Loki szakmai stábja: a hír szerint a piros-fehérek a Gaz Metan hátvédjével, a huszonhét éves Ionut Buzeannal tárgyalnak esetleges szerződtetéséről. Többen azt is tudni vélték, hogy a játékos három évre írna alá a DVSC-TEVA-hoz. Az ügy kapcsán Bartha Csaba sportigazgatóhoz fordultunk, aki kategórikusan cáfolta az értesülést.

A korábbi átigazolási időszakokhoz hasonlóan most is nagyon sok ajánlat érkezik a DVSC-TEVA labdarúgócsapatához. Az elmúlt pár hétben is körülbelül nyolcvanat kaptunk, közöttük van ez a román játékos, akinek ügyében nem történt más, minthogy a menedzsere beajánlotta a Lokihoz – jelentette ki sportigazgató.
Természetesen ebben az időszakban a szurkolókat mindig érdeklik az átigazolásról szóló információk, de az a hivatalos, ami a honlapunkon megjelenik – nyilatkozta a sportvezető.  
A DVSC-vel kapcsolatban egyébként az utóbbi időben – a teljesség igénye nélkül – a következő játékosokat hozták hírbe: Pavicsevics, Rudnevs (ZTE), Kink (Győr), Kabát (Újpest). Közülük azonban egyik sem valószínű, hogy Debrecenbe költözik.