Uncategorized

2014.09.28. 07:43

Napi horoszkóp – 2014. szeptember 28., vasárnap

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Végre kezdenek elvonulni a viharfelhők és a kedélyek megnyugodni látszanak. Ne korbácsolja fel azokat azzal, hogy egy újabb vitatémát vet fel. Érthető, hogy Önt foglalkoztatja a kérdés, de nem ez a megfelelő alkalom arra, hogy ezt szóba is hozza. Fogadja méltósággal, hogy a saját érdekeit alá kell vetnie a közösségének, kár dühöngenie, mosolyogjon és egy kis testmozgással vezesse le a belső feszültséget.

Bika

04.21 – 05.21

A mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy a kapcsolatait rendbe szedje. Régen nem látott barátok járnak az eszébe, ne fogja vissza magát, írjon nekik vagy hívja fel őket. Ha pedig úgy érzi, valaki figyeli, nézzen körül, mert így is van. A környezetében akad egy ember, aki szeretne közelebb kerülni Önhöz, jobban megismerni, de hiányzik a bátorság belőle. Legyen Ön a kezdeményező, keresse a társaságát. Ha képesek túllépni a kezdeti zárkózottságukon, félszegségükön, hosszú távon részesei lesznek egymás életének.

Ikrek

05.22 – 06.21

Nem menekülhet bizonyos feladatok elől, pedig már egy ideje próbálja halogatni. De mostanra nincs tovább, elérkezett a pillanat, amikor addig nem tud megnyugodni, míg a végére nem jár. Ha nem úgy kezd bele, hogy úgysem sikerül és nem is szeret ilyenekkel foglalkozni, sokkal hamarabb érhet el eredményeket. Szorítsa össze a fogait és a zavaró tényezőket pedig igyekezzen kizárni, mert hajlamos lehet a figyelme elkalandozni.

Rák

06.22 - 07.22

Nehéz eldönteni, hogy olyan dolgokkal foglalkozik, amelyek igazán közel állnak Önhöz, vagy egyszerűen csak élvezi ezt a napot minden gondjával, így aztán örül annak, amivel foglalatoskodhat. Bárhogy is legyen, felszabadult, kiegyensúlyozott és nyugodt. Ennél több pedig nem is kell ahhoz, hogy hatékonyan tevékenykedjen. Nem csoda, ha jönnek is az eredmények, sikerek. Ön pedig méltán lehet büszke a teljesítményére.

[poll id="4"]

Oroszlán

07.23 - 08.23

Ne tartsa magában a véleményét és ha az elképzeléseiről kérdezik, akkor sem kell visszahúzódnia. Álljon ki a saját érdekeiért, hisz csak így juthatnak érvényre. Vezesse rá a környezetében élőket finoman arra, hogy hosszú távon képtelen lesz úgy másokhoz alkalmazkodni, hogy közben a saját feladataival, gondjaival nem törődik. Márpedig ha azokkal elakad, az Önben növekvő feszültség nem lesz jó tanácsadó.

Szűz

08.24 - 09.23

A szerencse vagy a tudás? Mit számít, ha végre sikerül. Senki nem mondhatja, hogy nem küzdött meg érte és ne érdemelné meg ezt a sikert. Az, hogy a szerencse is Ön mellé pártolt, igazán elhanyagolható. Éppen ezért meg se hallja a rosszindulatú megjegyzéseket és igenis legyen büszke az elért eredményre. Engedje ki a fáradt gőzt egy hirtelen jött programajánlat által és engedje, hogy ünnepeljék.

Mérleg

09.24 - 10.23

A mai nap alkalmas arra, hogy olyan kérdésekkel foglalkozzon, melyek nagy odafigyelést igényelnek és aprólékos munkára van szükség. Képes minden idegszálával egy bizonyos feladatra összpontosítani, minden zavaró tényezőt kizárni. Ritkán ennyire összeszedett, kiegyensúlyozott. Úgy érzi, kezd egyenesbe jönni az élete és ez erőt ad Önnek ahhoz, hogy ne adja fel az első felmerülő nehézségnél.

Skorpió

10.24 - 11.22

Elérkezettnek látja az időt, hogy az életéből kizárja a zavaró tényezőket. Akadnak olyanok, amelyek felett valóban átléphet, de lesznek olyanok, amelyekkel foglalkoznia kell, addig nem fogja tudni elfeledni, amíg nem talál megoldást rájuk. Érdemes energiát fektetni bele, mert megvan Önben az elszántság és a tisztánlátás, hogy valóban a végére járjon és végre törölhesse az életéből, tovább tudjon lépni.

Nyilas

11.23 - 12.21

A gondok megbeszélése csodákra képes. Ezt Ön is tudja, mégis hajlamos arra, hogy a szőnyeg alá söpörje azokat. De ezt nem lehet hosszú távon fenntartani, és ilyenkor vannak az olyan napok, mint ez a mai. Képtelen már a feladataira összpontosítani, hisz azon jár az esze, hogy hogyan tudná az Önben tomboló feszültséget levezetni. Időt nyerhet ugyan azzal, ha kimozdul a négy fal közül, mozog, sportol, de a megoldás nem ez.

Bak

12.22 – 01.20

Akkor érzi igazán jól magát, ha emberek között mozoghat. Vágyik mások társaságára, hogy meghallgassák és Ön is figyelhessen a környezetében élőkre. Sugárzik Önből a nyitottság és a kíváncsiság, így nem meglepő, ha új emberek is belépnek az életébe. Olyan időszakot él meg, amikor könnyen közel engedi magához azokat, akik felfigyelnek Önre. Ha fontos tárgyalások várnak Önre, érdemes a következő napokra időzíteni.

Vízöntő

01.20 – 02.19

A megfelelő stílus és a jól eltalált szavak mind segítségére lesznek abban, hogy új ismeretségeket kössön, régi kapcsolatainak adjon új színt. Végtelen kedvessége, de mindemellett a határozottsága együtt csodákra képes. Meghallja mások mondandójában azokat a szavakat is, melyek nem is hangzanak el, mert félnek kimondani, de Ön felismeri, hol kell a segítsége és mikor kell csendesen félreállni.

Halak

02.20 - 03.20

A mai napon vágyat érez arra, hogy valami újba kezdjen. Ebben partnerre talál a barátai körében, így akár új munkahely kerülhet a látókörébe, vagy hatalmas lelkesedéssel indulhat el egy ismeretlen terület felé is, mely remek hobbi lesz a későbbiekben. Olyan oldalait fedezi fel, melyek már ott szunnyadtak Önben, de nem tudta, hogyan keltse életre. Végre elérkezett a lehetőség, éljen vele és engedje szabadjára a fantáziáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!