Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.11. 10:26

Kiesett vagy kiugrott a nyíregyházi kórházból?

<p>Nyíregyháza – Meghalt az a beteg, aki péntek reggel kiesett vagy kiugrott a Jósa András kórház idegosztályi szakrendelő második emeletéről. A rendőrség az ügyben vizsgálatot folytat. A baleset körülényeiről további információk később. <dia width="900" height="700" alt="Halálos zuhanás az Örökösföldön 2008.02.07."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Hal_los_zuhan_s_az__r_k_sf_ld_n_2008_02_07_/index.shtml , SERIE ,900,700)">Halálos zuhanás Örökösföldön februárban: <img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Halálos zuhanás az Örökösföldön 2008.02.07." /></a></dia></p>

10:25: A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk

A nyíregyházi kórház ideggyógyászatának egyik emeleti ablakából zuhant ki egy idős férfi pénteken reggel. Olyan súlyosan megsérült, hogy életét már nem lehetett megmenteni. Bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel, a városi kapitányság közigazgatási eljárást indított az ügyben.

Kapcsolódó cikkek:

  • Halálos zuhanás Örökösföldön
    A helyszíni adatok szerint a Semmelweis utca egyik társasházának ablakából zuhant ki egy középkorú férfi Nyíregyházán.  
  • Öngyilkos a kórházban Újév napján
    Kiugrott a nyolcadik emeletről és meghalt egy középkorú férfi Újév napján a kecskeméti kórházban.
  • Önként a halálba
    Éveken keresztül Magyarország élen járt az öngyilkosságok számát tekintve, és bár már nem hazánk vezeti a statisztikát, a helyzet még mindig kritikusnak tekinthető. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!