Rohantak az eredmény után

Szilágyi Ágnes
Szilágyi Ágnes - © Fotó: HBN
Debrecen – A betegség miatt legyengült lokisták nem tudták felvenni a versenyt a Siófokkal.

Nem várt, kilencgólos vereséget szenvedett a DVSC-TVP a Siófoktól hazai pályán kedden este. A bajnoki favoritja a vendégcsapat volt, ám a Loki-drukkerek bíztak abban, hogy a Dunaújváros elleni meccshez hasonlóan, felborulhat a papírforma. Aztán kiderült, egy vírus legyengítette, a Siófok pedig magabiztosan legyőzte a hajdúsági hölgykoszorút.

Mentális gondok

– Horváth-Pásztor Bettina, Víg Vivien, Kudor Kitti, Karnik Szabina, Siska Pálma és Jelena Deszpotovics mellett én is elkaptam a vírust a múlt hét végére. A sok beteg miatt 2-3 edzésünk elmaradt, így nem a legjobb előjelekkel vártuk a Siófok elleni rangadót. De reménykedtünk, hogy ez a kellemetlenség nem lesz kihatással a játékunkra – kezdte a beszélgetést Szilágyi Ágnes, a Loki balszélsője, aki átlagon felüli teljesítményt nyújtott, s négy gólt lőtt a 30–21-re elveszített találkozón.

– Sajnos borzasztóan kezdtük a meccset, amit elsősorban nem a betegségre fogok, sokkal inkább arra, hogy fejben nem voltunk ott a pályán. Nem feküdt nekünk az a nyitott védekezési stílus, amit játszottak Orbán Annáék. Rengeteg labdát eladtunk, sok volt a technikai hiba, amit a siófokiak gólokkal toroltak meg. Ráadásul a helyzeteinket sem tudtuk értékesíteni, Pastrovics Melinda „olvasta” a lövéseinket. Már a meccs elején elhúztak a vendégek, s utána csak rohantunk az eredmény után, ám nem igazán sikerült felzárkóznunk – fogalmazott a lokista, aki szintén mentális okokra vezette vissza, hogy – edzéseken hiába gyakorolják rendszeresen – négy hetest kihagytak a csapattársak.

Az Érd következik

Nincs idő a búslakodásra, szombaton újra kemény erőpróba vár a Varga-tanítványokra, hiszen Érden lépnek pályára bajnoki mérkőzésen. – Nincs más választásunk, ezalatt a pár nap alatt kell talpra állnunk! Nagyon fontos meccs lesz ez is, ahol mindenképpen javítani és bizonyítani szeretnénk – fogalmazott a debreceni játékos.

HBN-BN


HAON-ÉLŐ – DVSC-TVP vs. Siófok 21-30 (8-15)
Debrecen – A női kézilabda NB I alapszakaszának hatodik fordulójában a DVSC-TVP a Siófok együttesét fogadta kedden 18 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on. tovább »


Túlontúl nagy falatnak bizonyultak Orbán Annáék
Debrecen – Az első perctől az utolsóig a Siófok irányította a kedd esti mérkőzést. tovább »
Sporthírek