Rockbulit szerveznek az árvízi károsultakért

Debrecen – Jótékonysági koncertet rendeznek a borsodi árvízkárosultak megsegítésére július 2-án a Lovardában; a “Szóljon a rock” elnevezésű bulin fellép a P. Mobil, a Diktátor, a Kerozin, a 0690 és még sokan mások.

Mint a koncertet szervező Derzsi Bálint, a Diktátor vezetője közölte, az ötlet párhuzamosan több bandában is megfogalmazódott.

– Nekem a kezdőlökést a dobosuk, Kövér Laci adta. Be is indultam rendesen, de mindez mit sem ér, ha nem tapasztaltam volna meg a többi zenekar önzetlen támogatását. Hiszek abban az erőben és jó szándékban, amely tömegeket tud mozgósítani. Vészhelyzetben, meg máskor is, kötelességünk segíteni embertársainkon – mondta a rocker.

Az edelényieknek ajánlják fel

Tájékozatása szerint az összegyűjtött összeget az edelényi önkormányzatnak ajánlják fel és már a koncertet követően autóba vágják magukat, hogy a pénz mihamarabb célt érhessen. Hozzátette: a belépőjegyek mellett úgynevezett támogatói jegy is vásárolható, ami szintén a károsultak javát szolgálja majd.

A fellépő bandák 30 percet fognak zenélni, a közönséget pedig népszerű, rockbarát műsorvezetők is szórakoztatják. A focirajongókra is gondolnak: a világbajnokság meccsei a koncert mellett egy “brutális méretű” televízión követhetők. Kapunyitás 15 órától!

HBN

INFO

Jegyek elővételben kaphatók a Mezonban, a Rock-ness hanglemezboltban és a fellépő zenekaroknál. A jegy ára elővételben 1000, a helyszínen 1200 forint. Szolidaritási jegyet 500, 5 ezer és 10 ezer forintos árban lehet majd venni.