Robog tovább a Loki, az Óvár sem lassította le

Akt.:
A Mosonmagyaróvár csapatával mérkőztek meg Lotte Grigelék
A Mosonmagyaróvár csapatával mérkőztek meg Lotte Grigelék - © Fotó: Molnár Péter
Debrecen – Végig kezében tartva a mérkőzést megérdemelten nyert a Loki.

Mosonmagyaróvárra látogatott a DVSC Schaeff­ler a K&H női kézilabdaliga 21. fordulójában.

A találkozó húsz perc késéssel kezdődött, mert a mérkőzésre előzetesen jelölt Bóna Szabolcs rosszul lett, és helyette másik játékvezetőt kellett küldeni a mérkőzésre. Így Öcsi Tamás partnere erre az összecsapásra Felhő Ferenc lett.

Eleinte fej fej mellett haladtak a csapatok, aztán a 19. percben hirtelen három lett a különbség a DVSC javára, amelyre a hazaiak edzője, Bognár Róbert időkéréssel reagált (7–10). A félidő vége felé saját butaságaival hozta nehéz helyzetbe magát a Loki, előbb Bordás Réka állíttatta ki magát feleslegesen, majd egy rossz csere miatt kettős emberhátrányba került a gárda, így a kényelmesnek mondható négygólos differenciából csak kettő maradt a szünetre (13–15).

A második játékrészben debreceni szempontból a legjobban akkor kellett izgulni, amikor Deszpotovics egy támadás után a földön maradt, és a stábtagoknak úgy kellett letámogatniuk a szemmel láthatóan szédülő játékost a kispadra. Szerencsére később Jelena visszatérhetett a pályára, de csapattársai helyette is lőtték a gólokat, így a DVSC teljesen megérdemelt 29–22-es győzelmet aratott az Óvár otthonában.

MSZ


Budapest - A Debrecen hét góllal győzött a Mosonmagyaróvár otthonában a női kézilabda NB I pénteki játéknapján. A mezőny legeredményesebb játékosa a házigazda dunántúliak balszélsője, Bízik Réka volt nyolc góllal. Eredmények: Eu-Fire Mosonmagyaróvár - DVSC Schaeffler 22-29 (13-15) korább...