Robbanás történt egy csepeli társasházban, sérültekről egyelőre nem tudni

Akt.:
Budapest, 2016. április 4. Tűzoltók és rendőrök dolgoznak egy társasház robbanás következtében összedőlt épületrészénél a csepeli II. Rákóczi Ferenc úton 2016. április 4-én. Az ötlakásos, földszintes társasház egyik lakásában történt a robbanás, a tűzoltók egy holttestet találtak a romok alatt.
Budapest, 2016. április 4. Tűzoltók és rendőrök dolgoznak egy társasház robbanás következtében összedőlt épületrészénél a csepeli II. Rákóczi Ferenc úton 2016. április 4-én. Az ötlakásos, földszintes társasház egyik lakásában történt a robbanás, a tűzoltók egy holttestet találtak a romok alatt. - © MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Budapest – Robbanás történt egy csepeli társasházban a II. Rákóczi Ferenc úton hétfőn, sérültekről egyelőre nem tudni, a csepeli HÉV forgalmát leállították az épület egy megdőlt tartófala miatt – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Kisdi Máté elmondta, feltehetően a társasház egyik lakásában történt a robbanás, a lakás helyén jelenleg 60-70 négyzetméteren 2 méter magas törmelék van. Kutyákkal keresik, hogy vannak-e emberek a romok alatt.

A robbanás következtében az épület egyik oldala mintegy tíz méter hosszan leomlott.

A házat veszélyes megközelíteni, az egyik tartófala ki is dőlhet, ezért a közelében lévő HÉV-forgalmat is le kellett állítani.

A Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán közölte: a HÉV helyett a teljes vonalon pótlóbuszok közlekednek.

– MTI –