Ritmikus gimnasztika Eb – Megtartotta első kontrolledzését a magyar csapat

Váray Míra, a májusi, budapesti ritmikus gimnasztika Európa-bajnokságra készülõ magyar válogatott tagja bemutatja szalaggyakorlatát a válogatott elsõ kontrolledzésén az MTK fõvárosi csarnokában 2017. március 11-én.
Váray Míra, a májusi, budapesti ritmikus gimnasztika Európa-bajnokságra készülõ magyar válogatott tagja bemutatja szalaggyakorlatát a válogatott elsõ kontrolledzésén az MTK fõvárosi csarnokában 2017. március 11-én. - © MTI Fotó: Kovács Tamás
Budapest – A májusi, budapesti ritmikus gimnasztika Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott szombaton megtartotta első kontrolledzését.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint az MTK fővárosi csarnokában lezajlott tréningen a felnőtt egyéni válogatott tagjai, Kis Alexandra, Pigniczki Fanni és Váray Míra, valamint a juniorok együttes kéziszer-válogatottja is bemutatta gyakorlatait.

Az edzés után Deutsch-Lazsányi Erika, a szövetség technikai bizottságának vezetője elmondta, összességében elégedett a lányok munkájával.

“Amit most láttam a kerettől, az elégedettséggel tölt el, viszont ha mindezt májusban, az Európa-bajnokságon látnám, akkor elégedetlen lennék” – jegyezte meg.

A május 19. és 21. között a Papp László Budapest Sportarénában sorra kerülő Európa-bajnokságon 37 – a felnőtteknél 35, a junioroknál 28 – ország ritmikus gimnasztikázói vesznek részt.

– MTI –