szon-sportoldal

2008.04.21. 10:04

Gyarapodott a hiányzók listája

<p>Ugyan az 1998-as, Nyíregyházán született abszolút gólcsúcs (4–2-es Szpari-siker) nem dőlt meg a keleti rangadón, a cívisvárosban játszott Debrecen–Nyíregyháza élvonalbeli futballmeccsek közül a szombati volt a leggóldúsabb.&#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/gyarapodott-a-hianyzok-listaja/cn/szon-news-km_01-20080421-100511">Szpari-szereplés számokban: <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

A 4–1-es végeredmény kicsit talán túlzó, a mutatott játék alapján ekkora különbség azért nem volt a felek között.

Pedig a találkozón a Szpari „szerzett” négy gólt, hiszen saját találata mellett a Loki három gólja is úgy jutott Illyés Dániel hálójába, hogy előtte vendégjátékos lábát vagy fejét érintette. Ezek közül Bagoly Gáboré volt egyértelmű öngól, Huszák és Takács megmozdulása után Hegedűst alig érzékelhetően, de érintette a labda, mielőtt a kapuba jutott. Az viszont kétségtelen, hogy a hajdúságiaknak több lehetőségük volt, így győzelmük megérdemeltnek mondható.

Nem is ezzel van a gond nyíregyházi oldalon, hanem a rengeteg hiányzóval. Szilágyi, Cornaci és Granát hosszabb időre kidőlt, a szombati meccsen az első félidőben bordasérülés miatt lecserélt Vukadinovicsra is néhány napos pihenő vár, így a szombati, Siófok elleni hazai találkozón néhány futballista teljesen új szerepkörben mutatkozhat be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!