Bulvár, celeb

2009.01.12. 16:39

Hajdú testőrökkel védi nejét a szülőszobában

<p>A tervek szerint öt hét múlva ad életet kislányának Hajdú Péter felesége, Sarka Kata.</p>

A babavárás örömeit azonban beárnyékolja Kata egészségi állapota és egy nő, aki hónapok óta zaklatja a párt. A nő korábban azzal fenyegette Hajdúékat, hogy elviteti születendő gyereküket, majd DNS vizsgálatot végeztet a kicsin.

A műsorvezető és kedvese akkor feljelentést tett a rendőrségen, de a hatóságok nem tettek semmit az ügyben. Hajdúék mégis megnyugodtak, hiszen a zaklató látszólag visszavonult.

Ám két nappal ezelőtt újabb boríték érkezett Péterékhez. – Ezúttal egy öt oldalas levelet küldött, amelyben szintén a DNS tesztet követeli, valamint most már pénzt is szeretne, mert azt állítja, megsértettük az ő személyiségi jogait.A műsorvezető mindenre képes, hogy megvédje születendő gyermekét és párját, ezért már azt is elhatározta, hogy állandó megfigyelés alatt tartja családját. Kata ugyanis nem követi megannyi sztár példáját, és nem drága magánkórházban, hanem közintézményben szül.

- Borsonline -

· Hajdú Péter picit fél a lánya születésétől
· Hajdú Péter eltiltotta nejét Rubint Rékától
· Bulvár, sztárok
· Kínos villantás a szépségversenyen
· Amy megmutatta a melleit Amy Winehouse mellei 2008.12.26.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!