szavazásértékelés

2020.07.06. 11:36

Olvasóink szerint a Loki sikerei váratnak még magukra

Lezárult legutóbbi voksolásunk, mutatjuk, melyik válasz hogy teljesített.

Kicsivel több mint két hete hideg zuhanyként érte a Loki-szurkolókat a tény, hogy a debreceni csapat a Paks elleni 1-1-es mérkőzést követően maradt a tabella 11. helyén, ezáltal pedig kiesett a NB I.-ből. A meccs lefújása után a dühös szurkolók – akik ellen később eljárás is indult – egy kisebb csoportja beszaladt a pályára, majd követelték a játékosoktól, hogy vegyék le magukról a mezt. Végül a rendőrök közbeavatkozására is szükség volt.

A szurkolók egy része a mérkőzés után a stadion mellett, a játékoskijárónál, rendőrsorfal mögött várta a lokistákat, mivel válaszokat akartak, de csalódniuk kellett, a találkozás elmaradt.

A legnagyobb bomba pedig szerdán robbant, amikor Papp László polgármester egy sajtótájékoztató keretén belül bejelentette: a Loki részvényeit a város megveszi a Szima családtól, ami azt jelentette, hogy a DVSC Debrecené lett.

Szavazásunkon éppen emiatt arra voltunk kíváncsiak, hogy a tulajdonosváltás után mire számítanak az olvasóink, hogyan alakul majd kedvenc csapatuk sorsa a jövőben.

A látottak után a szavazatok mindössze 13 százalékát kapta az az opció, miszerint aggódásra nincs ok, simán feljut az NB II.-ből a Loki. Ebből kifolyólag elég sokan érezhetik úgy, hogy a csapatnak hatalmas erőfeszítésre lesz szüksége ahhoz, hogy ismét feljussanak a csúcsra. Az olvasók 16 százaléka úgy látja, hogy a város segítségére szükség van, anélkül esélyük sem lenne jobb szereplésre. 27 százalék szerint az azonnali visszajutáshoz arra van szükség, hogy erősítsék a jelenlegi csapatot. Végezetül, pedig 44 százalékot kapott a legborúsabb előrejelzés, miszerint a sikerekre sajnos néhány évet még várnia kell a szurkolóknak és a csapatnak is egyaránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában