Retro-musicalt állítottak színpadra

Kaba – Könnyed, vidám nyári szórakozást nyújtott a kabai amatőr színház újabb bemutatója.

Az elmúlt hétvégén a Kabai Nyári Színház Egyesületnek megalakulása óta immár a tizenharmadik bemutatójára került sor a kabai szabadtéri színpadon.

Az amatőr színház tagjai Gyárfás Miklós – Szabó Tamás Tanulmány a nőkről című retro musical-t adták elő. A darabban a színészek a rendkívül humoros történet keretein belül, a hatvanas évek több mint húsz nagy magyar slágerét is elénekelték élő zenei kíséret mellett. A zeneszámok alatt színvonalas táncok színesítették az előadást, amelyet a kabai fiatalokból verbuválódott 30 tagú tánckar adott elő.

Az előadást, az előző évekhez hasonlóan Porcsin László rendezte, a táncok koreográfiáit megalkotta és betanította Laczó Zsuzsa, Harangozó Díjas táncművész és az énekhangok felelőse Drágán Lajos énekes-előadóművész volt. Az élő zenei kíséretet a Kabai Old Boys zenekar tagjai szolgáltatták.

Az előadás résztvevőinek megérte a hosszú és fáradságos felkészülés, a több mint félévig tartó próbák sorozata, hiszen a bemutató óriási sikert aratott. A nézőteret szinte teljesen megtöltő közönség hangos tetszés nyilvánítása végig kísérte az előadást és a végén szűnni nem akaró tapssal jutalmazta a társulat tagjainak színvonalas játékát.

HBN