Sport

2016.03.16. 20:12

"Gólt kellett volna lőni, legalább egyet"

Debrecen - A DVSC-TEVA vs. Ferencváros (0-0) Magyar Kupa-mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Thomas Doll értékelte a látottakat.

Debrecen - A DVSC-TEVA vs. Ferencváros (0-0) Magyar Kupa-mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Thomas Doll értékelte a látottakat.

Thomas Doll: - Nem volt egy szép meccs, kevés volt a gólhelyzet, mindkét csapatban a védekezősor dominált. A Loki hátul betömörült. Kicsit jobban kedvez nekünk ez az eredmény, de azt is tudjuk, jobban kell játszani, hogy a döntőbe kerüljünk. Fontos, hogy nem kaptunk gólt.

Kondás Elemér: - Nagyon jó meccset játszottunk, több nagy gólhelyzetet is kialakítottunk, ezeket nem tudtuk kellőképpen kihasználni, miközben az ellenfélnek nem volt helyzete. Gólszerzésre készültünk, ennél nagyobb helyzetek nem kellenek, mint amiket az utolsó 10 percben produkáltunk. Gólt kellett volna lőni, legalább egyet. Fegyelmezetten, összeszedetten játszottak a játékosok. Megvan mindkét csapatnak az esélye a továbbjutásnak.


Debrecen - A címvédő Ferencváros gól nélküli döntetlent játszott a Debrecen otthonában a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének szerdai első mérkőzésén. A visszavágót április 13-án rendezik.


Debrecen - A labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén a DVSC-TEVA a Ferencváros csapatát fogadta szerdán 18.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!