Repcsik 2 mozijegy nyereményjáték a HAON-on!

Akt.:
Repcsik 2 mozijegy nyereményjáték a HAON-on!
Rozsdás, az egyszerű kisvárosi permetezőgépből lett repülőbajnok visszatér, hogy új szerepben próbálja ki magát a Disney legújabb, nagy fordulatszámon pörgő animációs kalandfilmjében.

Miután kiderül, hogy motorjában elöregedett az egyik alkatrész, veszélybe kerül a versenyzői karrierje. Egy kisebb baleset után pedig ráébred, hogy új tapasztalatokat kell szereznie, ezért, légimentőnek áll. Rozsdást a veterán mentőhelikopter, Penge erdőőr veszi a „szárnyai alá”, hogy légitűzoltót faragjon belőle. Ebben segítségére vannak a csapattársak: Rigó, a romantikus lelkű oltógép, a komor és bölcs Szélvihar, valamint a mindig serény, bulldózerekből és markológépekből álló Lánglovagok oltóbrigád. Rozsdásnak azonban hamar rá kell jönnie, hogy a versenyzés csillogó világa után a tűzoltók életében jóval kevesebb szerep jut a rivaldafénynek és sokkal több a kemény, sokszor önfeláldozó munkának. Frissen szerzett tudására pedig nagy szüksége lesz, amikor a Dugattyúcsúcs Nemzeti Park lángba borul, ráadásul pont akkor, amikor egy fontos vendégekkel zsúfolt estély veszi kezdetét a közeli szállodában.

Jegyzetek:

• Rozsdás eredeti hangjának a készítők első ízben Jon Cryert (Két pasi meg egy kicsi) kérték fel, ám ő később kiesett a projektből, a helyére pedig Dane Cook (A kabalapasi) ugrott be.
• A Repcsik első részét 2013-ban mutatta be a Disney. Az animációs alkotás világszerte több mint 219 millió dolláros bevételt jelentett a stúdiónak.

A Repcsik: A mentőalakulat tagjai 2014. július 17-én landolnak a hazai mozikban

Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary Kft.

A sorsolásra június 18-án kerül sor, a részvételi feltételekről itt olvashat.

Játékunk nyertesei:
Oláh Edit – oleditke@…
Barta Esztella – esztella32@…
Jámbor Zsanett – jambor.zsanett89@…
Szuna Beáta – beata.szuna@…
Berecz kata – kataberecz@…