Rengeteg résztvevő és jó hangulat az első Cívis Kupán

Az egyéni verseny díjazottjai
Az egyéni verseny díjazottjai - © Fotó: Magánarchívum
Debrecen – A Cívis Darts Sportegyesület által meghirdetett I. Cívis Kupa nyílt versenysorozat március 14-én kiemelkedő létszámmal bonyolította le második fordulóját.

Az eddigi nyílt versenyekhez hasonlóan a délelőtt folyamán zajlott le a páros viadal, ahol 52 versenyző dobált a magasabb pontszámok megszerzéséért, így a Bajnoki címhez való közelebb jutásért. Természetesen a legeredményesebb párok oklevéllel és éremmel is gazdagodtak.

Az eredmények:

1. Vecsei László – Fábián Sándor
2. Andrew Alexander – Nagy Zoltán
3. Makra Gábor – Dzsunyák János, Hajdú Zoltán – Marinka József

A verseny nem állt meg, délután kezdetüket vették az egyéni mérkőzések, ahol 47 fő ragadott nyilat és küzdött a legjobb helyezésekért. A legeredményesebbek a legtöbb pont megszerzésén túl éremmel és oklevéllel tértek haza. Kupát kapott a legeredményesebb női versenyző, a legtöbb 180-at dobó játékos, illetve a legmagasabb kiszállót dobó résztvevő.


darts2

A páros verseny díjazottjai | Fotó: Magánarchívum


Az eredmények:

1. Makra Gábor
2. Vitai Tamás
3. Nagy Zoltán, Abonyi Ádám

Legeredményesebb női versenyző: Bogár Alexandra
Legmagasabb kiszálló (155): Makra Gábor
Legtöbb 180 (3db): Vitai Tamás

A következő forduló április 2-án kerül megrendezésre. Még nem késő csatlakozni, hiszen a versenysorozat 8 fordulón keresztül biztosít lehetőséget a pontszerzéshez és a Bajnoki cím elnyeréséhez. Továbbá a fordulók remek alkalmat jelentenek a darts sport kedvelőinek arra, hogy színvonalas keretek között, jó hangulatú rendezvényen gyakoroljanak és tudásukat fejlesszék.

– Cívis Darts Sportegyesület –
hirdetés