Rengeteg munkát adott a hó a hajdú-bihari tűzoltóknak

Baleset a 4-es főúton Püspökladány és Karcag között
Baleset a 4-es főúton Püspökladány és Karcag között - © Fotó: Kovács Péter
Hajdú-Bihar – Egymást érték a balesetek szerdán, de tűzeseteknél és kamionmentésében is kellett segíteniük. Egy pródi hodálytűzben több ezer csirke pusztult el. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Szerda hajnalban a Szávay Gyula és a Lomnic utca kereszteződésében egy tehergépkocsi kerítésnek és villanyoszlopnak ütközött. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd kiszabadították a hó fogságából. A mentőszolgálat az autó vezetőjét kórházba szállította.

Nagyhegyes külterületén a 33-as főúton egy kisteherautó árokba csúszott. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet.

Nyerges vontató, kisbusz, kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze tegnap reggel Püspökladány külterületén a 4-es számú főúton. A püspökladányi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, és áramtalanították azokat. A balesetben nem sérült meg senki.

Fotó: Kovács Péter

Közel ötszáz négyzetméteres hodály lángolt tegnap délelőtt Hajdúböszörmény-Pród külterületén. A tüzet a debreceni, a hajdúnánási és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók oltották a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával. A terület sajátossága miatt két vízszállító segítségét is kérték a tűzoltók, amelyek Tiszaújvárosról és Nyíregyházáról érkeztek. Összesen huszonegy tűzoltó hat vízsugárral oltotta a hodályt, amelyben körbálákat tároltak és csirkéket neveltek. A tűzben a hodály tetőszerkezete beszakadt, és közel tizenegyezer csirke elpusztult.

Fotó: katasztrófavédelem

Hétvégi ház égett teljes terjedelmében Bocskaikertben, a Pacsirta úton. A debreceni hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltották el az ingatlant. Az eset során nem sérült meg senki.

Nyerges vontató robbant le tegnap Debrecenben, a Rakovszky Dániel utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók a kamion akkumulátorát feltöltötték, így a jármű beindult, és a forgalmi akadály ezzel megszűnt.

Délelőtt a Szentgyörgyfalvi úton egy teherautó az árokba hajtott, részben a közúti forgalmat akadályozta. A debreceni hivatásos tűzoltók egy különleges szerrel, a daruval kihúzták a járművet az árokból. Az eset során senki sem sérült meg.

Nagy mennyiségű hó gyűlt össze Hajdúszoboszlón, a Csaba utcában egy ingatlan tetőszerkezetén. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók a gyalogosforgalomra veszélyes havat kéziszerszámok segítségével távolították el.

Ebesen, a Piac dűlőn egy nyerges vontató tolatás közben az útról letért, és megragadt a hóban. A hajdúszoboszlói és a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, akik daruval kivontatták a kamiont a hóból.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Hajdúböszörmény - A tetőszerkezetben keletkezett tűz - adta hírül a megyei katasztrófavédelem. Kigyulladt egy hodály a Hajdúböszörményhez tartozó Pród külterületén - olvasható a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján. A híradás szerint mintegy száz négyzetméteren ég az épület...

Baleset Püspökladány és Karcag között
Hajdú-Bihar - Az elsődleges információk szerint a balesetben senki nem sérült meg - adta hírül a katasztrófavédelem. Összeütközött egy kamion, egy kisbusz, egy kisteherautó és egy gépkocsi szerda reggel Hajdú-Bihar megyében, a 4-es főút Püspökladány és Karcag közötti szakaszán, Püspökladány közel...

Debrecen - Kerítésnek és villany­oszlopnak ütközött egy tehergépkocsi szerda hajnalban Debrecenben, a Szávay Gyula és a Lomnic utca kereszteződésében. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd kiszabadították azt a hó fogságából. A mentőszolgálat az autó vezetőjét kórházba szál...

A kép illusztráció
Debrecen - A baleset a főút Nagyhegyes és Debrecen közötti szakaszán történt - olvasható a megyei katasztrófavédelem honlapján. Lesodródott az úttestről, és az út menti árokba hajtott egy kisteherautó szerda reggel a 33-as főút Nagyhegyes és Debrecen közötti szakaszán, Nagyhegyes közelében - közö...