Rengeteg baleset történt hétvégén a hajdú-bihari utakon

Akt.:
Rengeteg baleset történt hétvégén a hajdú-bihari utakon
© Fotók: Matey István
Hajdú-Bihar – Pénteken korán reggel Debrecenben tragikus karambolhoz vonultak a tűzoltók. Szombaton nem volt riasztás a megyében, vasárnap azonban ismét a balesetek, műszaki beavatkozások adtak munkát a tűzoltóknak. Ügyeleti hírek.

Pénteken korán reggel Debrecenben a 471-es számú főúton, a Külső Sámsoni út és a Salakos utca kereszteződésében két személygépkocsi ütközött össze. A balesethez a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották. A tűzoltók feszítő-vágó berendezést használtak a műszaki mentéshez. Az egyik autó vezetője az összetört járműből ki tudott szállni a baleset után, őt a mentőszolgálat kórházba szállította, azonban a másik jármű vezetője a helyszínen életét vesztette.

ks01

Fotó: Matey István (Figyelem, megrázó felvételek!)

Püspökladányban pénteken délelőtt a Bajcsy Zsilinszky utcában egy lakóház udvarán található három fenyőfa a laza talaj miatt megdőlt, a házat veszélyeztette. A püspökladányi hivatásos tűzoltók láncfűrésszel, dugólétra használatával avatkoztak be.

Pénteken kora délután a 471-es főút harmincas kilométerszelvényénél egy személygépjármű és egy teherautó karambolozott. A helyszínre vonuló nyíradonyi hivatásos tűzoltók a gépjárművek feszültségmentesítését végezték el. A balesetben nem sérült meg senki.

Debrecenben, a Lónyay utcában kora délután egy sorházi lakás egyik kéményéből füst áramlott vissza a lakásba. A debreceni tűzoltók átszellőztették a helyszínt. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Félig árokba csúszott egy kamion Püspökladány közelében a 4-es számú főúton, a százhetvenkettedik kilométerszelvénynél vasárnap. A püspökladányi tűzoltók áramtalanították a járművet, és átvizsgálták azt. A sofőr nem sérült meg, a rakomány bútor volt, amely szintén nem sérült. A rendőrség a műszaki mentés idejére lezárta az érintett útszakaszt.

ka4

Fotó: Matey István

Vasárnap délután Zsadány közelében a 4219-es számú úton egy személygépkocsi kidöntött egy telefonoszlopot, majd az utat elhagyva a búzavetésen felborult. A komádi önkormányzati tűzoltók áramtalanították az autót és a kerekeire állították azt. Személyi sérülés nem történt.

Kaba közelében a 4-es főúton megcsúszott és az árokba borult egy kisteherautó vasárnap este. A püspökladányi és a kabai tűzoltók vonultak a helyszínre, akik elvégezték a jármű feszültségmentesítését. Az autóban három ember utazott, őket a mentőszolgálat kórházba szállította.

kaba

Fotó: Matey István

Szintén vasárnap este, Hajdúböszörmény közelében az M35-ös autópályán, a harmincadik kilométerszelvénynél, a Budapest felé vezető sávon egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött. Az autóban három ember utazott, ők nem sérültek meg. A debreceni hivatásos tűzoltók elvégezték a jármű feszültségmentesítését, és letolták az autópálya belső sávjából az autót, amely forgalmi akadályt képezett.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Halálos kerékpáros gázolás a 33-as főúton
Hajdú-Bihar - Kisteherautó gázolt el egy kerékpárost hétfő kora reggel a 33-as főút 86-os kilométerszelvényénél. Az ütközés során a kerékpáros férfi a helyszínen életét vesztette. A rendőrség vizsgálja az eset pontos körülményeit. Fotó: Matey István

Súlyos baleset a 4-es számú főúton Kabánál
Kaba - Árokba hajtott egy furgon vasárnap késő este a 4-es számú főúton Kabánál. A baleset során a járműből kizuhant egy utas, aki súlyos sérüléseket szenvedett. A balesetben további két ember könnyebben sérült. Fotó: Matey István [related-post post_id="3743515"]...

Kamion zárta el a 4-es főutat Püspökladánynál
Püspökladány - Egy román rendszámú kamion csúszott meg és bicskázott be a 4-es számú főúton vasárnap délután Püspökladány térségében. A teherautó szinte a teljes főutat eltorlaszolta, így bár személyi sérülés nem történt, ám hosszú időre megbénította a környék forgalmát. Fotó: Matey István ...

Debrecen - Személyautó gázolt halálra egy gyalogosan közlekedő nőt szombat reggel 6 óra körül Debrecenben, az Egyetem sugárút és a Füredi út kereszteződésében. A 81 éves nő a belváros felől a Debreceni Egyetem irányába, a kijelölt gyalogos átkelőhelyen, a tilos jelzés ellenére akart áthaladni, am...

Hajdú-Bihar - Kamion és személyautó karambolozott Nyíradony határában péntek délután a 471-es főúton. A baleset a Nyíradony és Nyírmihálydi közötti szakaszon történt. Személyi sérülés nem történt. Fotó: Matey István A balesethez az adonyi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói érkeztek...

Halálos baleset a Külső Sámsoni úton
Debrecen - Egy BMW haladt péntek kora reggel a 471-es úton, amikor eddig tisztázatlan körülmények között megcsúszott, majd az oldalával egy szemből érkező Suzukinak csapódott. A balesetben a vétlen jármű 28 éves sofőrje a helyszínen életét vesztette, a BMW-t vezető 39 éves férfi súlyosan sérült. ...