Sport

2014.03.31. 13:04

Önmagukat kell legyőzniük

Debrecen - A Loki ikonja, Dombi úgy látja, azok a meccsek a legnehezebbek, amelyeken esélyesként lépnek pályára.

Debrecen - A Loki ikonja, Dombi úgy látja, azok a meccsek a legnehezebbek, amelyeken esélyesként lépnek pályára.

– Természetesen én sem fogom kijelenteni, hogy biztosan miénk lesz a bajnoki cím, noha nagyon fontos mérkőzést sikerült megnyernünk – nyilatkozta a vasárnapi Videoton–DVSC-TEVA (1–2), aranyrangadónak is titulált mérkőzés kapcsán Dombi Tibor, a Loki legendája. A 40 esztendős szélső még csak hatpontosnak sem nevezte a Vidi elleni derbit.

– Úgy vélem, hogy a Pápa, a Paks, a Puskás Akadémia vagy az MTK elleni meccsek sokkal nehezebbek lesznek, mint a rangadók. Ezeken ugyanúgy értékes pontokat lehet veszteni, holott mi vagyunk az esélyesek. Szerintem leginkább magunkat kell legyőzni a hátralévő fordulókban ahhoz, hogy meglegyen az aranyérem. Persze jót tesz a hangulatnak egy idegenben megnyert, kiemelt meccs, és szeretnénk szombaton a Győr ellen is diadalmaskodni, de a versenyfutásnak még egyáltalán nincs vége! Hatalmas motivációt jelent számunkra, hogy az új stadionban bajnokságot nyerjünk, ez nem csupán nekünk, de az egész városnak is nagyon fontos lenne – jelentette ki a harmincötszörös válogatott labdarúgó.

Előnybe kerültek

Kedden 15 órától Felcsúton van jelenésük a lokistáknak, a Ligakupa-negyedöntő visszavágón a Puskás Akadémia lesz az ellenfél. Az első meccsen 1–1-re végeztek a felek, de miután Gallardo két begyűjtött sárga lapja ellenére szerepelt az Oláh Gábor utcán, a szabályok értelmében 3–0-val a DVSC nyerte a találkozót.

– Örülünk, hogy háromgólos előnybe kerültünk, de nagyon amatőr dolognak tartom a felcsútiak hibáját. Főleg úgy, hogy előtte a Vasas ellen pontosan így jutottak tovább, ott is jogosulatlanul szerelt egy játékos. Erre azért ilyenkor illene odafigyelni. Véleményem szerint – az odavágóhoz hasonlóan – kedden is erős csapattal áll ki a PAFC, biztosan megpróbálják ledolgozni a hátrányukat. De mi is ott leszünk a pályán és nagyon csalódottak lennénk, ha nem sikerülne kiharcolni a továbbjutást a legjobb négy közé – mondta Dombi Tibor.

HBN-TN

További részletek a naplo.hu-n és a Hajdú-bihari Napló keddi számában!


Debrecen - Az OTP Bank Liga 22. fordulójának vasárnapi játéknapján nagyon fontos győzelmet szerzett a DVSC együttese, mivel a dobogóesélyes Videotonnal szemben sikerült begyűjteni a három pontot. A 2-1-es sikerrel a Loki csapata immár 8 pontos előnnyel vezeti a labdarúgó NB I. tabelláját. Ön szerint ki volt a meccs legjobb debreceni játékosa?


Debrecen - A Loki megnyerte a rangadót a Videoton ellen, már nyolc ponttal vezet a Győr előtt.


15 órája | Székesfehérvár, 2014. március 30., vasárnap (MTI) – A listavezető Debrecen 2-1-re nyert a Videoton stadionjában a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójának rangadóján.


14 órája | Székesfehérvár, Debrecen - A Videoton FC vs. DVSC-TEVA (1-2) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző, José Manuel és Kondás Elemér értékelték a látottakat.


Székesfehérvár, Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 22. fordulójában a Debreceni VSC-TEVA gárdája a Videoton FC vendégeként lépett pályára vasárnap 14 órától a Székesfehérvári Sóstói Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítunk a Hajdú Online-on.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!