Rendőrségi előadás a nyugdíjasok biztonságáért

Rendőrségi előadás a nyugdíjasok biztonságáért
© Fotó: police.hu
Debrecen – A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály munkatársa tartott előadást Debrecenben nyugdíjasok részére.

Vezendi Jánosné r. alezredes a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársa 2016. április 20-án délelőtt a Debrecen-Kerekestelepi Református Szolgáltató Központ Nappali Ellátásának nyugdíjasai részére tartott előadást. A főként egyedül élő időseket tanácsokkal látta el, hogy tudják, mit tehetnek meg saját biztonságuk növelése érdekében. Az áldozattá válás megelőzése érdekében az előadó felhívta a résztvevők figyelmét az idegenekkel szemben szükséges óvatosságra és kérte, hogy ne engedjenek be otthonaikba ismeretleneket, házalókat. Az alezredes kiemelte, hogy nagyon fontos az, hogy az idősek a hatóság, illetve a szolgáltatók munkatársaitól minden esetben kérjenek igazolványt.

Az interaktív előadás zárasaként a bűnmegelőzési munkatárs különböző biztonságtechnikai eszközöket adott ajándékba az Egyházközség idősei részére.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés