Rendőrrel verekedett Felsőszentivánon, mert elvették a jogosítványát

Megtámadott szombat éjszaka egy rendőrt egy ittas felsőszentiváni férfi. Mint később kiderült, azért, mert a rendőr korábban – ittas vezetés miatt – elvette a jogosítványát. A férfit előállították.

A felsőszentiváni férfi ittasan ment a rendőr-főtörzszászlós lakásához, és azt kérte a rendőrtől, intézkedjen, mert felesége felgyújtotta a házukat.

A rendőr azt mondta, hogy egyenruhát húz és azonnal indul, ám az erősen ittas férfi szidalmazni kezdte, életveszélyesen megfenyegette és ruhájánál fogva rángatta. A rendőr a fogásból kiszabadult, de a támadó megpróbált bejutni a háza udvarára is, ezért a rendőr bezárkózott. Majd már átöltözve, szolgálatba helyezve magát, ment ki.
Az ittas férfi ismét dulakodni kezdett vele és újra életveszélyesen megfenyegette. Ekkor már közölte: azért támadta meg a rendőrt, mert az korábban elvette jogosítványát – ittas vezetés miatt.

A támadót a bajai rendőrök fékezték meg és állították elő, és hivatalos személy elleni erőszak miatt indítottak eljárást.További hírek a Magyarország kategóriából