Rendőrök teljesítették az ötéves kisfiú kívánságát

Akt.:
Rendőrök teljesítették az óvodás kisfiú kérését
Rendőrök teljesítették az óvodás kisfiú kérését - © Fotó: Matey István
Balmazújváros – Levelet írt a Mikulásnak, amely eljutott Hajdú-Bihar megye rendőrfőkapitányához. A rendőr dandártábornok örömmel teljesítette Benedek kívánságát.

Egy balmazújvárosi apuka levélben fordult Dr. Gyurosovics József r. dandártábornokhoz.

… A kisfiam Kun Benedek 5 éves és “él-hal” a rendőrautókért és a rendőrökért. Különleges kívánsággal fordult a Mikuláshoz. Szeretne rendőrautóban ülni. Szeretnénk, ha Ön tudna nekünk segíteni ebben a kívánságban. Mellékelten küldöm a kisfiam levelét. Tisztelettel és köszönettel: Kun József”

– állt a levélben.

ren3

Forrás: police.hu

Miután a levél eljutott a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjéhez, a balmazújvárosi rendőrök december 6-án délután a helyi óvoda előtt már várták Benedeket. A gyermek szeme rögtön felcsillant, amikor meglátta a rendőrautót, amelybe rögtön be is ült. A kisfiú nagyon örült, amikor megismerhette, hogyan működik a szolgálati gépjármű megkülönböztető fény- és hangjelzése, majd megtekinthette a „jövendőbeli kollégái” felszereléseit, akik ajándékkal is kedveskedtek. A rendőrök a gyermeknek a Hajdú-Bihar Megyei Baleset-megelőzési Bizottság ajándékcsomagját adták át, amely lámpaszettet és több más láthatósági eszközt tartalmazott.

po-1

Fotó: Matey István

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –