Rendőrnek toboroztak fiatalokat Böszörményben

Rendőrnek toboroztak fiatalokat Böszörményben
© Fotó: police.hu
Hajdúböszörmény – A rendőri hivatás iránt érdeklődő fiatalokat fogadták a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság munkatársai.

A Magyar Rendőrség a tiszthelyettesi állomány utánpótlása érdekében olyan fiatalokat keres, akik a rendőri szolgálatot választanák hivatásuknak. Az országos toborzó program keretében a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályának vizsgálója Boros Sándor r. zászlós 2016. január 13-án tartott tájékoztatót a rendőri hivatásról a helyi középiskolákból érkező diákok részére. Az előadó a tanulóknak ismertette a rendőri hivatás követelményeit, elvárásait, de annak izgalmakkal teli szépségeit, hétköznapjait is. A diákok részére írásos tájékoztatót is adott a jelentkezés módjáról és arról, hogy milyen feltételeknek kell megfelelniük ahhoz, hogy rendőrök legyenek. A szakember egyben felhívta a figyelmet, hogy a rendőrségnek szüksége van az elhivatott, határozott fiatalokra, akik biztos megélhetést és egzisztenciát várhatnak cserébe a haza szolgálatáért.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 3 személyt fogott el, akik közül 1 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 főt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 13 személyt állítottak elő, köztük 2 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 13 esetben történt.
hirdetés