Rendőrmikulások a hajdú-bihari utakon

Rendőrmikulások a hajdú-bihari utakon
© Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – Így hívták fel a figyelmet a szabályos közlekedésre. A helyesen közlekedők szaloncukrot és láthatóságot segítő eszközöket kaptak ajándékba.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság és a helyi rendőrkapitányságok munkatársai december 6-án Mikulás-akcióval hívják fel a közlekedők figyelmét a megváltozott időjárási és látási körülmények között a láthatóság, valamint a szabályok betartásának fontosságára. Az egyenruhások a megye városainak forgalmasabb helyein, továbbá az iskolák és óvodák környékén tartották az akciót. A rendőrök szaloncukorral és láthatóságot elősegítő tárgyakkal ajándékozták meg a szabálykövető járművezetőket, gyalogosokat, akik meglepetéssel és örömmel fogadták az ellenőrzést, majd az intézkedők boldog Karácsonyt kívánva engedték őket tovább.

A közlekedésbiztonsági kampánnyal a hajdú-bihari rendőrök fő célja a balesetek megelőzése, továbbá a közlekedésrendészeti feladatok maradéktalan ellátása. A közlekedők így folyamatos ellenőrzésekre számíthatnak a megye útjain, annak érdekében, hogy a hatóság minél több kockázati tényezőt kiszűrjön a forgalomból.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –