Rendőrkézre került a kocsikból és boltokból lopó férfi

Rendőrkézre került a kocsikból és boltokból lopó férfi
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint több gépkocsiból és helyi üzletből tulajdonított el pénztárcát, ruhaneműt és kozmetikai cikkeket.

Egy férfi 2014. december 19-én bejelentést tett a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy Debrecen, Vágóhíd utcán nyitott állapotban hagyott gépkocsijának üléséről ismeretlen személy pénztárcáját – benne irataival és készpénzével együtt – eltulajdonította. A bejelentést követően a rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható V. Mihályt. A járőrök a 45 éves férfit elfogták és gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók megállapították, hogy a debreceni férfi 2014. decemberétől 2015. februárjáig további 3 esetben tulajdonított el pénztárcát és ruhaneműket nyitva hagyott gépkocsikból. A nyomozás adatai szerint a helyi férfi megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2014. novemberétől 2015. januárjáig több helyi üzletből tulajdonított el kozmetikai cikkeket.


Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A Debreceni Rendőrkapitányság a terhelt ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –