Rendőrkézen a trükkös mobiltolvaj

Püspökladány – A püspökladányi rendőrök vádemelést javasolnak az ellen a férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint mobiltelefonokat lopott egy helyi áruházból.

Egy biztonsági őr tett bejelentést 2014. december 10-én 19 óra körüli időben a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy egy püspökladányi áruházban egy férfit lopáson tetten értek és visszatartanak. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy B. Sándor a nála lévő zsebkéssel szétfeszítette az áruvédelmi eszközt és az abban tartott mobiltelefont, valamint egy telefontokot kabátjába rejtett. Ezután a férfi a kosarában lévő élelmiszereket kifizette és távozni akart az üzletből, azonban a biztonsági szolgálat munkatársai visszatartották őt, majd értesítették a rendőrséget. A járőrök a mezőladányi lakost elfogták és előállították a Püspökladányi Rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 25 éves férfit, akinek lakásán több, 2014 decemberében elkövetett bűncselekményből származó mobiltelefont is találtak, amelyeket lefoglaltak.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság B. Sándor ellen a lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés