Rendőrkézen a tolvaj, aki egy nyíregyházi ékszerboltból lopott a társával

Rendőrkézen a tolvaj, aki egy nyíregyházi ékszerboltból lopott a társával
© Fotó: police.hu
Nyíregyháza, Hajdúböszörmény – Gyűrűket lopott el egy nyíregyházi ékszerboltból, a rendőrök elfogták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki négy aranygyűrűt tulajdonított el egy nyíregyházi ékszerüzletből 2018. május 14-én. A feltételezett elkövetőről, valamint társáról, akivel a nyomozás adatai szerint együtt tartózkodtak az üzlet környékén, több biztonsági kamera is felvételt rögzített. A rendőrség az elkövetők azonosítása és mielőbbi elfogása érdekében felhívást tett közzé honlapján, amely két napon belül eredményre vezetett. Hatósági jelzés érkezett az egyik elkövető jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság munkatársai az eljáró nyomozó hatóságtól kapott információk alapján, hajdúböszörményi lakóhelyén elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 41 éves szerb állampolgárt. A nyíregyházi rendőrök a külföldi férfit gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A gyanúsított a bűncselekmény elkövetését beismerte. A rendőrök az intézkedés alatt a Schengeni Információs Rendszer adatai alapján azt is megállapították, hogy a külföldi férfi ellen körözés van érvényben, amit az osztrák hatóság rendelt el. A rendőrség felvette a kapcsolatot a körözést elrendelő hatósággal.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsított társát továbbra is keresi.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


tolvaj3
Nyíregyháza - A nyíregyházi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. Az eljárás adatai szerint az eddig ismeretlen elkövető 2018. május 14-én egy nyíregyházi éks...