Rendőrkézen a nagyhegyesi betörő

Rendőrkézen a nagyhegyesi betörő
© Fotó: police.hu
Nagyhegyes – A hajdúszoboszlói rendőrök őrizetbe vették K. Lászlót, aki a gyanú szerint betört a nagyhegyesi gyülekezeti házba.

A helyi lelkész 2015. augusztus 9-én 11 óra 13 perckor arról értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját, hogy a nagyhegyesi gyülekezeti házba ismeretlen tettes betört és onnan ellopott több gázcsapot, csaptelepeket és egy létrát.

A rendőrök a bejelentést követően Nagyhegyesen adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek a tettes azonosítása és felkutatása érdekében, amely eredményre vezetett. A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság munkatársai a beszerezett adatok alapján megjelentek egy 38 éves helyi férfi otthonában, ahol az ott tartott házkutatás alkalmával megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított létrát.

A járőrök K. Lászlót elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a terhelttel szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –