Rendőreinket tüntették ki

Debrecen – A hajdú-bihari testület 69 szakembere érdemelte ki a címeket.

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere a Rendőrség Napja alkalmából a Budapesten megtartott központi ünnepségen rendőrségi tanácsosi címet adományozott Ványi József rendőr alezredesnek, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály vezetőjének, továbbá Bara Zoltán rendőr főtörzszászlósnak, a Nyírábrányi Határrendészeti Kirendeltség szolgálatirányító parancsnokának.

Papp Károly rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány tárgyjutalomban részesítette Kiss János címzetes rendőr alezredest, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztály alosztályvezetőjét és Pattyán Róbert rendőr alezredest, a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Nyomozó Alosztály vezetőjét.

Debrecenben ismerték el őket

Dr. Gyurosovics József rendőr dandártábornok, Hajdú-Bihar megye rendőrfőkapitánya ünnepélyes keretek között Debrecenben, a Megyeháza Árpád termében 65 rendőrt részesített dicséretben és tárgy­jutalomban.

A rendezvényen 42 hajdú-bihari település önkormányzatának felajánlásával a megye rendőri állományából további 69 személy részesült jutalomban, amit a települések polgármesterei, képviselői adtak át a részükre. Az ünnepségen Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elnöke méltatta a megyei rendőrség munkáját, és átadta az év Hajdú-Bihar megyei rendőre elismerést is. Ebben a címben dr. Uzonyi Attila rendőr ezredes, a Debreceni Rendőrkapitányság vezetője részesült.

A megyei rendőrfőkapitány három kollégát emléktárggyal köszöntött az 50. születésnapjuk alkalmából.

A sportolókat is jutalmazták

A Debrecenben, április 12-én megrendezett Szent György Labdarúgó Torna győztes csapatainak képviselői szintén a rendezvényen vették át a vándorserleget és az elismeréseket. Ezt dr. Gyurosovics József rendőr dandártábornoktól vehették át.

HBN