Rendőreink vasárnap sem pihentek, négy körözött bűnözőt is elfogtak

Debrecen – A hajdú-bihari rendőrök négy körözöttet fogtak el vasárnap.


A debreceni rendőrök szeptember 13-án este negyed nyolckor felkerestek egy Péterfia utcai lakást Debrecenben, mert az az információt kapták, hogy ott egy körözött férfi tartózkodik. Miután igazoltatták a lakásban tartózkodókat, megállapították, hogy az ott jelen lévő R. Sándor budapesti lakos ellen a Kisvárdai Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki. A 36 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság munkatársai szeptember 13-án délután négy óra körül Komádiban, a Fő utcán igazoltattak egy 17 éves fiút. Hamar kiderült, hogy a fiatal fiú ellen a Debreceni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki “közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény” elkövetése miatt. A rendőrök a helyi fiatalkorút előállították a városi rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették.

Kabán, a Rákóczi utcában szeptember 13-án 8 órakor a rendőrök megállítottak egy személygépkocsit, és ellenőrizték a vezetőjét. A férfit körözte a Püspökladányi Járásbíróság egyedi azonosító jel meghamisítása miatt körözte. A 45 éves sofőrt előállították a Püspökladányi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

Szintén szeptember 13-án háromnegyed négy körül Debrecenben, a Péterfia utcán ellenőrizték D. Gyula debreceni lakost, aki ellen a Debreceni Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, mert nem kezdte meg jogerős szabadságvesztés büntetésének letöltését. Sz. Józsefet a rendőrök elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, majd átvitték a büntetés-végrehajtási intézetbe.

– police.hu –