Rendhagyó előadást tartottak Nánáson a nyugdíjasoknak

Rendhagyó előadást tartottak Nánáson a nyugdíjasoknak
© Fotó: police.hu
Hajdúnánás – A rendőrök a gyakorlatban is bemutatták a helyes közlekedést.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság és a helyi polgárőr egyesület munkatársai a Látni és Látszani Plusz elnevezésű kampány keretén belül a kerékpáros közlekedési balesetek megelőzése érdekében rendhagyó előadást tartott nyugdíjasok részére.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A kerékpáros balesetek főbb okai közé tartozik az elsőbbségi és kanyarodási szabályok be nem tartása. Az előadás célja az volt, hogy ezeknek a szabályoknak a gyakorlati alkalmazását mutassák be a nyugdíjasok részére. Ezen túl a rendőrök a láthatósággal kapcsolatos szabályokra is felhívták az idősek figyelmét, mivel az őszi-téli időszakban romlanak az út- és látási viszonyok, ezért ez kiemelten fontos. Seres András r. százados a láthatóságot növelő eszközöket is kiosztott a résztvevőknek, majd a rendőrkapitányság tanácstermében Halmi Zoltán r. őrnagy bűnmegelőzési tanácsokkal látta el a nyugdíjasokat.

– police.hu –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés