Rendõrök vonultak ki egy iskolához

Tömegverekedésről tettek bejelentést hétfőn Devecserben.

A rendőrök nagy erőkkel vonultak ki az érintett iskolához, de csupán két, a délelőtt folyamán verekedő tizenévest találtak. Egyikük fájlalta a hasát, egyelőre vizsgálják, hogy panaszának lehet-e köze a verekedéshez. Az igazgatónő szerint valaki rosszindulatból, félrevezető információkat adott a rendőrségnek.

Szó sem volt tömegverekedésről – állítja a devecseri Gárdonyi Géza Általános Iskola igazgatója. Eszterhainé Fatalin Ilona elmondta: a 14 és 13 éves lányok délelőtt az egyik szünetben összeszólalkoztak, majd az öltözőben verekedtek. Mire azonban a felügyelő tanár odaért, már abba is hagyták. Az eset után másfél órával pedig az egyik verekedő lány fájlalta a hasát, ezért orvost hívtak hozzá. Jelenleg még nem tudni, hogy panaszait mi okozta.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság érdeklődésünkre elmondta: nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre, a bejelentés ugyanis úgy szólt, hogy tömegverekedés tört ki az iskolában. Frankó Marianna sajtószóvivő egyelőre csak annyit közölt, hogy nem történt tömegverekedés és vizsgálják az ügyet.