“Remélem, hogy ezt a három bírót többet nem küldik Létára”

“Remélem, hogy ezt a három bírót többet nem küldik Létára”
© Illusztráció: Derencsényi István, archív
Hajdú-Bihar – A labdarúgó megyei másodosztály északi csoportjának a vasárnapi játéknapján otthon győzött a DASE, míg remizett a Vámospércs és a Létavértes a 18. fordulóban.


DASE–Józsa SE 4–0 (2-0)

70 néző. Vezette: Kovács Á. (Muszka Z., Tőkés R.)

DASE: Matkó Zs. – Lengyel I., Rácz N., Csiszár I., Molnár B. (Szvára I.), Dobos Á. (Büdi B.), Lázár R. (Hegyesi P.), Varga V., Kovács M. (Gajda A.), Fodor J. (Dobi K.), Takács I. (Dér I.) Edző: Pöszmet Tibor.

Józsa: Szász B., – Juhász B., Kocsis A. (Pál P.), Szilágyi I. (Novák Á.), Rostás A. (Ilocki Á.), Bazsó O., Nyerges D. (Bucskó I.), Szász E., Zombor S., Papp R., Szabó M. (Jóvér J.) Edző: Szabó László.

Gól: Kovács M., Fodor J., Rácz N., Lázár R. Jók: Mindenki, illetve Szász E., Zombor S., Jóvér J. Ifi: 1-0.

Pöszmet Tibor: – Csapatom se jól, se szépen nem játszott a mai napon. Remélem, az idény eleji formánk most már el fog múlni, ennek ellenére örülök, hogy így is sikerült megérdemelt győzelmet aratnunk egy ellenünk nagyon jól felkészült Józsa ellen. Volt pár dolog a mérkőzésen, aminek a megértése nekem sajnos magas, viszont azt gondolom, valakinek a megye kettő is az…

Szabó László: – Egy jobb csapattól kaptunk ki. Gratulálok nekik.


Vámospércsi Bocskai SE–Egyeki SBSE 0–0 (0-0)

80 néző. Vezette: Lajtos M. (Pál G., Hornyik M.)

Vámospércs: Kolompár J. – Balogh S., Kovács Gy., Nagy I., Tóth G., Pólyik D., Nánási D., Kiss I. (Vietorisz J.), Kolompár R., Károlyi A. (Kiss T.), Kolompár K. Edző: Oláh Sándor.

Egyek: Domonkos B. – Farkas L., Puruczki J., Farkas Z, Kiss J., Tóth A., Zsólyomi D., Balogh M. (Kiss A.), Bóta N. (Farkas Cs.), Len Á., Len Sz. (Szabó Cs.). Edző: Farkas Zoltán.

Jók: Kolompár K., Kovács Gy., Kolompár R., Tóth G., illetve mindenki. Ifi: 5-0.

Oláh Sándor: – A mai mérkőzésen két dolog is bebizonyosodott: az egyik, hogy az a gól, amit a bíró megad. A másik pedig, hogy ezt a játékot gólra játsszák.

Farkas Zoltán: – Értékes egy pontot szereztünk a kiváló erőkből álló Vámospércs ellen. Mezőnyfölényük ellenére azt gondolom, rászolgáltunk a döntetlenre. Dicséretes a csapat hozzáállása, remélem, a továbbiakban is így lesz. Lelkesedésünk ma egy pontra volt elég.


Létavértes SC ’97 –Álmosdi Hajdú SE 1–1 (0-0)

150 néző. Vezette: Radócz B. (Rusznyák G., Nagy R.)

Létavértes: Fekete S. – Biroga B. (Somlyai L.), Papp Z., Bárány P. (Karászi F.), Tóth E., Mázló D., Papp S., Horváth Cs., Demján J., Kovács B., Máté F. Edző: Kontor Gábor.

Álmosd: Solymosi L. – Jónás D., Horváth S. (Mazsu R.), Molnár I., Balogh K., Rácz I. (Zsanda Gy.), Horváth G., Szabó J., Szabó Zs., Papp B., Tacsi I. Edző: Szabó Béla.

Gól: Kovács B., illetve Szabó Zs. Jók: Mindenki, illetve Jónás D., Balogh K., Szabó Zs. Ifi: 1-3.

Kontor Gábor: – Remélem, hogy ezt a három bírót többet nem küldik Létára. Ami az egyik oldalon szabálytalanság, az jó lenne, ha a másikon is az lenne. Ettől függetlenül, ha a helyzeteink nagy részét kihasználjuk, kétszámjegyű lehetett volna a különbség, de ma még az üres kapuba sem sikerült betalálnunk. Viszont tetszett a csapatomtól a küzdeni akarás.

Szabó Béla: – Küzdelmes mérkőzésen 0-0-nál tizenegyest hibáztunk, majd utána megszereztük a vezetést. A találkozó vége előtt két perccel óriási egyéni hibából egyenlített ellenfelünk. Gratulálok az ifjúsági csapat győzelméhez.

hirdetés