Sport

2013.06.18. 13:00

Ilyen még soha nem volt!

Debrecen - Évekig Kathi Béla volt az egyetlen debreceni testépítő, aki világbajnokságon nyerni tudott, sőt számos hajdúsági body builder számára csupán álom maradt, hogy dobogóra álljon egyszer egy WABBA vb-n.

Debrecen - Évekig Kathi Béla volt az egyetlen debreceni testépítő, aki világbajnokságon nyerni tudott, sőt számos hajdúsági body builder számára csupán álom maradt, hogy dobogóra álljon egyszer egy WABBA vb-n. A hétvégi budapesti világversenyen megtört a jég és egy maroknyi fanatikus cívisvárosi bodys sok-sok éves munkája érett be. Bereczki Krisztián, Magyarország egyik legnagyobb nevű testépítője világbajnok lett a magas kategóriában, ezzel aranyérmet szerzett a Cutler Gymnek.

Az ugyancsak cutleres Bohos Kornél az alacsony kategóriában, hihetetlen erős mezőnyben lett második és ugyanitt Füzesi Tibor bronzéremmel lett gazdagabb. A Cutler Gym vezetője, Kathi Béla lapunknak elmondta, mindhárom fiúra nagyon büszke, sportszerűen küzdöttek egymás ellen, emellett szinte csapatként hajtották végre a hajdú-bihari body building-történelem legnagyobb sikerét!

Bereczki és Bohos célja is az, hogy az őszi erősebb világbajnokságon, a Mr. Universumon is a lehető legjobban szerepeljenek. – Nagy álmom, hogy az Universumon is nyerni tudjak és pár éven belül szeretném megszerezni az abszolút világbajnoki címet is, utolérve a Cutler Team fejét, Kathi Bélát – nyilatkozta Bereczki Krisztián.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!