Rékasit kiírják a Barátok köztből

Rékasit kiírják a Barátok köztből
Sokáig nem lehet alvilági módszerekkel boldogulni, a zsiványnak bűnhődnie kell, Bartha Zsolt eltűnik a sorozatból.

A balhés vendéglátóst alakító Rékasi Károly tizenkét évig adta arcát a rossz fiúnak, most csak a saját életére figyel – írja a Bors.

Akik követték a Barátok közt legfrissebb fordulatait, láthatták, amint Bartha Zsolt és Szentmihályi Zsófi esküvőjén megjelentek a rendőrök. A ceremónia botrányba fulladt, Zsoltot letartóztatták. Így nyilvánvaló, hogy a vőlegény útja a templomból nem a lagziba vezet.

A történet folytatását hétpecsétes titokként őrzik ugyan az alkotók, de Rékasi egyik ismerősétől megtudtuk, hogy a színész már hónapok óta nem forgat együtt a Barátok közt csapatával. A népszerű sorozat producere, akit külföldön értük utol, megerősítette információnkat.

Bartha Zsolt az utóbbi időben meglehetősen sokszor kísértette a sorsot, és tett olyan dolgokat, amelyek súrolták vagy át is lépték a törvényesség határát. Most eljött az idő, az igazságszolgáltatás lecsapott rá, hogy megkapja méltó büntetését. Így a karaktert megformáló Rékasi Károly sem lesz látható egy ideig a sorozatban. De majd ha Bartha büntetése lejár, még az is lehet, hogy Zsolt újabb arcát láthatják viszont a nézők – mondta titokzatosan Kalamár Tamás.

De mit jelent az új arc? Talán nem Rékasi veszi vissza Bartha karakterét? A színész több mint tíz éve alakítja a rosszfiút, de hiába kérdeztük jövőjéről, csak a jelenről kívánt beszélni.

Folytatás a Borsonline oldalán >>>


Rékasi Károly egy időre távozik a Barátok köztből, amíg az általa megformált karakter jól megérdemelt büntetését tölti.
Bartha Zsolt addig kísértette jó sorsát, míg a végzet benyújtotta a számlát és a saját esküvőjén letartóztatták. A balhés karaktert ismerve szinte biztosra lehetett venni, hogy az esküvő nem lesz botránymentes, de az is tény, hogy az elmúlt időben Zsolt részt vett egy betörésben, számos esetben súrolta, vagy át is lépte a törvényesség határát, így itt volt az ideje, hogy a törvény lecsapjon a kávéház tulajdonosra, és Zsófi újdonsült férje hamarosan börtönbe kerüljön.
Amíg Zsolt a büntetését tölti, addig az őt alakító Rékasi Károly sem lesz látható a Mátyás király téren, de visszatérésekor még az is elképzelhető, hogy Zsolt egy újabb oldalát ismerhetik meg a nézők.
Forrás: RTL Sajtóklub