Helyi közélet

2008.06.02. 10:19

Találja meg álmai állását nálunk!

<p>Váltani szeretne, vagy épp munka után kutat? Böngésszen a friss hajdú-bihari ajánlatok között!</p>

Debreceni álláslehetőségek: KLIKK IDE!

Hajdú-bihari munkák:KLIKK IDE!

Fővárosi lehetőségek: KLIKK IDE!

 

Kapcsolódó cikkek:

A felsővezetés csapdái

A Krauthammer legutóbbi európai tanulmánya szerint hogy a beosztottak csupán 42 százaléka tartja megbízhatónak a saját cégét, és csak 37 százaléka látja a feljebbvalóját példaképnek. Ennek magyarországi oka lehet, hogy nálunk még gyakori a "nekem többet lehet megengedni magamnak" hozzáállás

Öt vezetési stílus, más-más hatékonyság

Milyen hatással van a vezetési stílus a csoport életére? Erre kerestük a választ Dr. Klein Sándor szakértő segítségével, aki öt főnöktípust különböztet meg, és vallja, hogy a munkavállaló és a munkáltató csak akkor tud együttműködni, ha kiegészítik egymást.

Álommunkahelyek, álomkarrierek

Egy felmérés szerint a legfontosabb munkahely-választási tényezők a pályakezdők számára a munkahelyi légkör, az előrelépési, tanulási lehetőségek, a vállalat jó hírneve, a rugalmas vezetési stílus. Meglepő: a kezdő fizetés nagysága csupán az 5. legfontosabb szempont. Elkészült a legnépszerűbb munkahelyek 10-es toplistája is.

Állásinterjú: Ne stresszeljük magunkat!

Egyre népszerűbbek az állásinterjúkon a szituációs gyakorlatok és a stresszinterjúk. Ha nem vagyunk felkészülve az ilyen jellegű próbatételre, vagy hagyjuk magunkat megijeszteni, könnyen leblokkolhatunk, leszerepelhetünk, rontva ezzel esélyeinket.

Fizetésemelés: hogyan kérjük, mi a jó taktika?

Sok cégnél évente egyszer egy egységes koncepciójú fizetésemelés formájában növelik a béreket. Ha ezen felül szeretnénk béremelést, nagyon jól meg kell gondolni, mikorra időzítjük a kérésünk tálalását, illetve mivel érvelünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában