Rejtélyes tragédia: két baba már nem ébredt fel az öthónapos hármasikrek közül

Akt.:
Rejtélyes tragédia: két baba már nem ébredt fel az öthónapos hármasikrek közül
© Fotó: GoFundMe
Nagy-Britannia – “Életem legnehezebb napja” – írja nekrológjában az összetört szívű nagymama, aki három csöpp unokának örülhetett nemrég, aztán bekövetkezett a tragédia.

Magán kívüli állapotban sikoltozott Sarah Owen, a 29 éves édesanya, amikor hármasikrei kiságyához lépve arra eszmélt, hogy a kisfiúk közül kettő nem lélegzik – írja a Daily Mail. A mentők villámgyorsan a helyszínre érkeztek, és a babákat kórházba szállították, ott azonban kettejüket, Charlie-t és Noah-t halottnak nyilvánították. Egyedül a kis Ethan maradt életben, akinek szerencsére nem esett baja. Nagymamájuk, Jane Owen érthető módon teljesen összetört, és megható üzenetben tudatta a világgal, még soha nem élt át ennél borzasztóbb dolgot:

Ez volt életem legnehezebb napja, hiszen búcsút kellett vennem két gyönyörű fiú unokámtól, Noah-tól és Charlie-tól. Szép álmokat drágáim, amíg nem találkozunk újra.”

A hatóságok eleinte szén-monoxid mérgezésre gyanakodtak, de a rendőrség vizsgálata szerint nem ez állhat a csecsemők halálának hátterében. A nyomozás még mindig tart, a boncolási eredményekre várnak, de jelenlegi állás szerint a haláleseteket valószínűleg “tragikus véletlen” okozta.

Fotó: Facebook Fotó: Facebook ©

A hármasikrek keresztanyja, Siobhhan Boyd teljesen összetört, nem tudott beszélni a tragédiáról, de édesanyja, Sally, aki telefonközpontosként dolgozik a rendőrségnél elárulta:

Egyelőre nincsen válasz. Csupán annyi biztos, hogy a babák reggel már nem ébredtek fel.”

kamera_
Namíbia - Az édesanya furcsa sérüléseket vett észre a csecsemő testén, ezért megnézte a felvételt, amit távollétében a babaszobában felszerelt kamera rögzített. Valósággal sokkolta, amit látott. Annemarie Theron azonnal jelentette a rendőrségnek a történteket. A videón tisztán látszik, amint a bé...

Az egyik szomszéd elmondása szerint a hármasikrek egyikét egy tűzoltó hozta ki a házból a karjaiban, a kisfiú ekkor már halott lehetett. Másikukat a mentősök próbálták újraéleszteni, de végül nem tudták megmenteni. Az ügyben egyelőre több a kérdés, mint a válasz.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .