Rehabilitációra vonult Charlie Sheen

Bevonult egy rehabilitációs központba Charlie Sheen, akire felesége állítólagos megtámadása miatt bűnvádi eljárás vár – közölte kedde az amerikai színész szóvivője.

Stan Rosenfield azt mondta, hogy a Két pasi meg egy kicsi című sorozat sztárja “egy ideig nem játszik, és arra kér mindenkit, hogy tartsa tiszteletben magánéletét”.

Rosenfield nem részletezte, hogy miféle rehabilitációs központba vonult be a 44 éves színész, aki ellen a coloradói hatóságok indítottak büntetőjogi eljárást, mert a vád szerint karácsonykor megtámadta feleségét, Brooke Muellert. Állítólag összevesztek, majd Sheen egy kést nyomott felesége torkának. A színész óvadék ellenében van szabadlábon, és március 15-én kell megjelennie a bíróságon. A média szerint egyébként Brooke Mueller is bevonult egy rehabilitációs központba, de nem abba, ahová férje.

Charlie Sheen nem először kerül kutyaszorítóba. 1996 decemberében letartóztatták és azzal vádolták, hogy megtámadta barátnőjét dél-kaliforniai otthonában. Akkor kétévi próbaidőre bocsátották. 1998-ban az apja bezáratta őt, mert kokain-túladagolás miatt megszegte a feltételes szabadlábra helyezés feltételeit. A hatóságok kötelezték, hogy vegyen részt rehabilitációs programon.