Regionális Ökölvívó Bajnokság és megnyitó

Regionális Ökölvívó Bajnokság és megnyitó
© Fotó: alfoldboxing.hu
Debrecen – Szombaton (március 1.) fontos eseménynek ad otthont a DVSC bokszterme.

Egyfelől 12 órától ünnepélyes megnyitót tartunk az Észak-Alföldi Régió megalakulása kapcsán, amelyre illusztris vendégek is érkeznek. Rögtön ezt követően ismét pofonosztás kezdődik, hiszen szombaton és vasárnap regionális bajnokságon vívnak meg egymással három megye utánpótlás korú bunyósai ugyanitt, az Euro szakiskola termében (Debrecen, Angyalföld tér 7.)

Az Észak-Alföldi Régió Ökölvívó Központ ünnepélyes megnyitóját rendezzük a DVSC bokszklub, mint régióvezető termében (Debrecen, Angyalföld tér 7. Euro szakiskola) 2014. március 1-én, szombaton 12 órától. Utána kezdetét veszi a kétnapos, csak utánpótlás korúaknak kiírt Regionális Ökölvívó Bajnokság, amelyet három megye, Jász-Nagykun-Szolnok, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg fiatal tehetségeinek szervez a DVSC.

A megnyitón a tervek szerint részt vesznek:

Államtitkári Hivatal: Kiss Norbert ifjúságért és sportkapcsolatokért felelős helyettes államtitkár (ő a bejárást végül szerdára tette (február 26. 15.30), amelyet sajtótájékoztató is színesít ezen a napon a DVSC boksztermében),

Magyar Olimpiai Bizottság: Szabó Bence, a MOB főtitkára és Dr. Bartha Csaba, a MOB sportigazgató-helyettese,

Magyar Ökölvívó Szakszövetség: még egyeztetés alatt áll, hogy ki érkezik a szövetségtől,

Debrecen városa: Pajna Zoltán DMJV alpolgármestere, a MÖSZ elnökségi tagja.

Az Észak-Alföldi Tornádó névre keresztelt Észak-Alföldi Régió Ökölvívó Központ honlapja ezen a címen elérhető: www.alfoldboxing.hu.

– Koppányi Szabolcs –

alfoldboxing.hu

Címkék: , , ,


További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek