Rangos mezőny Kisvárdán

A kisvárdai teremtorna azon három viadal közé tartozott tavaly, amelyet a tuzséri futballcsapat nyert meg. A torna időrendje [.pdf – 43KB]

Az ismétlés lehetősége biztosított az NB III-as gárda számára, hiszen vasárnap (kezdés: 8.30) ismét megrendezik a Várda Kupát, amely a Bodnár MÉH nevet is viseli.

A várdaiak rangos mezőnyt trombitáltak össze: az NB II-őt a Bőcs, az NB III-at a Tuzsér, a Balkány és Mátészalka képviseli, a nyolcas mezőnyben ott lesz még a megyei I. osztályú Nyírmada és a Gyulaháza, illetve a megye kettes házigazda Várda SE és a Kemecse. Utóbbi két gárdáról azért tudni érdemes: a játékosállományuk alapján többre hivatottak annál, amelyik osztályban mos szerepelnek, nem véletlen, hogy őszi bajnok csapatokról van szó. A kisvárdaiak amúgy csak a jövő héten kezdik meg a felkészülést, ráhangolódásnak kiváló lesz a vasárnapi viadal.

A szervezők négyes csoportokba osztották a gárdákat, a kétszer tizenöt perces körmérkőzések után az azonos pozícióban zárt csapatok helyosztókon döntik el a végső helyezések sorsát. Különdíjat kap a legjobb kapus, mezőny- és hazai játékos, illetve a gólkirály.

 - Bodnár Tibor –További hírek a szon-sportoldal kategóriából