Rangos honvédségi elismerést kapott Bódor Edit

Bódor Edit, a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. ügyvezetője Lánczi Lajos, a Magyar Politikai Foglyok Szövetsége Hajdú-Bihar megyei Szervezetének elnökségi tagja és Szűcs Imre ezredes, a MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság parancsnoka körében
Bódor Edit, a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. ügyvezetője Lánczi Lajos, a Magyar Politikai Foglyok Szövetsége Hajdú-Bihar megyei Szervezetének elnökségi tagja és Szűcs Imre ezredes, a MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság parancsnoka körében - © Fotó: C.Kis Ilona
Debrecen – A Honvédelmi Minisztérium társadalmi szervezetek és képviselőik részére – október 23-a alkalmából – ünnepséget szerveztek Budapesten, ahol a honvédséggel együttműködő, a honvédelem érdekében tevékenykedő, valamint a történelmi hagyományokat ápoló társadalmi szervezetek képviselőinek elismeréseket adtak át – közölte a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft.

Bódor Editnek, a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetőjének a “Honvédelemért kitüntető cím III. fokozatát” adományozta Benkő Tibor honvédelmi miniszter.

A Magyar Honvédség számára kiemelten fontos a társadalmi elfogadottság. Cél, hogy az állampolgárokkal élénk kapcsolatunk legyen – mondta Erdélyi Lajos, a Honvédelmi Minisztérium humánpolitikáért felelős helyettes államtitkára október 18-án, csütörtökön a fővárosban rendezett ünnepségen. A helyettes államtitkár a társadalmi szervezetek részére – október 23-a alkalmából – megrendezett ünnepségen kiemelte, hogy a hadsereg társadalmi presztízsének növeléséhez szükség van a véleményalkotók támogatására, segítségére. Erdélyi Lajos szerint az idei év azért is jelentős, mert a Magyar Honvédség idén ünnepli fennállásának 170 éves évfordulóját. Elismerést érdemelnek azok, akik a honvédelem eszméjéért, köztük az 1956-os forradalom és szabadságharc tüzének, lángjának megőrzéséért tettek – hangsúlyozta. A helyettes államtitkár ezt követően a honvédelmi miniszter nevében elismeréseket adott át.

CKI_9643Fotó: C.Kis Ilona

Bódor Edit a “Honvédelemért kitüntető cím III. fokozatát” vehette át a fővárosi ünnepségen. A rangos elismerést – a debreceni szakember – Magyarország honvédelme érdekében huzamos időn át végzett eredményes tevékenységéért, a Magyar Honvédség feladatai megvalósítása, támogatása érdekében végzett áldozatos szerepvállalása elismeréséül kapta Benkő Tibor honvédelmi minisztertől.

Bódor Edit, a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft-nek ügyvezetője több mint harminc éve dolgozik rendezvényszervezőként, hatodik éve irányítja Debrecen legnagyobb programszervező cégét.