Rangadón kell bizonyítaniuk

Akt.:
Tisza Tibor
Tisza Tibor - © Fotó: HBN
Debrecen – Tisza Tibor szerint jó erőkből áll a Videoton, de hazai pályán mindenképp a győzelem a céljuk.

Három nappal a Szombathelyi Haladás elleni idegenbeli bajnokit követően ezúttal hazai környezetben lép pályára a DVSC-TEVA, a debreceniek a Videotont fogadják szombaton 18 óra 30 perctől (élőben: www.haon.hu) a Nagyerdei Stadionban.

– Fordulatos meccs volt a szerdai, úgy vélem, nem rossz eredmény a döntetlen – utalt vissza a 2–2-re végződött vasi találkozóra a Debrecen támadója, Tisza Tibor. – Általában nehéz mérkőzéseket játszunk Szombathelyen, ráadásul most a Fradi elleni vereség után csaptunk össze a Haladással, nem éppen ideális körülmények között. Az mindenesetre örömmel tölt el, hogy csapatként jól funkcionáltunk, megvoltak a helyzeteink és a veszélyes lövéseink, sőt a végén meg is nyerhettük volna a kilencven percet – fogalmazott a válogatott futballista, akinek a pontrúgásai nyomán születtek meg a Loki góljai. – Edzéseken sokat gyakoroljuk az ilyen szituációkat, igyekszem a legjobb tudásom szerint végrehajtani a szabadrúgásokat.

Fel a dobogóra!

Tiszáékra szombaton sem vár könnyebb meccs, mint a Haladás elleni, hiszen az egyre jobban belelendülő Videoton érkezik a Nagyerdőre. – Vérbeli rangadó következik, Magyarország egyik legjobb csapata látogat hozzánk. Mostanában kiegyensúlyozottan teljesítenek a fehérváriak, remek játékosállománnyal rendelkeznek, akiket jól egybegyúrt Horváth Ferenc vezetőedző. Ennek ellenére bízom benne, hogy hazai pályán megnyerjük a meccset, ahogyan reményeim szerint az utolsó fordulóban az MTK ellenit is, mert az a célunk, hogy a dobogón teleljünk.

HBN