Rangadó előtt az Újfalu

Rangadó előtt az Újfalu
© Fotó: Derencsényi István
Berettyóújfalu – A korábbi válogatott, és győri játékos, Lódi Tamás által irányított Haladás érkezik Újfaluba.

Kemény csata vár az MVFC-Berettyóújfalu csapatára a férfi futsal NB I. felsőházi rájátszásának negyedik fordulójában: a Haladás együttese látogat a Pálfi István Rendezvénycsarnokba pénteken este nyolctól.
A Mezei-Vill nyolc ponttal a negyedik, míg a szombathelyiek 11 egységgel a második helyen állnak a tabellán. Nyilván mindkét egylet a győzelemre fog hajtani, pláne, mivel az összecsapást a tévé is élőben közvetíti (M4 Sport), így ország-világ előtt mutathatják meg a játékosok, mire is képesek.
Lódi Tamás alakulata két sikerrel és egy vereséggel a háta mögött készülhet az újabb derbire, legutóbb hétfőn, a Veszprémet győzte le 7–2-re a Hali. Turzó József tanítványai egyszer tudtak eddig nyerni a play offban, egyszer ikszeltek, és egyszer alulmaradtak. Hétfőn este a Nyírgyulaj vendégeskedett Újfaluban, 4–4-es döntetlennel zárult a meccs.

Az alapszakaszban Szombathelyen a hazaiak kerekedtek felül, 6–4-re verték Trencsényi Jánosékat, akiknek „tavasszal” sikerült visszavágni, 5–1-es hajdú-bihari sikert hozott a januári slágermeccs. Akkor Gál István duplázott, Rábl János és Klocsko Dmytro is berámolt egy-egy találatot, illetve Nagy Tamás öngólt szerzett.

HBN