Randiapp négylábúaknak

Közös séta szervezésére is alkalmas az applikáció
Közös séta szervezésére is alkalmas az applikáció - © Fotó: Fressnapf
A kutyáknak kitalált társkereső alkalmazás kicsit furcsán hangzik, de mindenki jól jár vele.

Az androidos eszközökre elérhető KutyaRandi alkalmazás valójában egy olyan közösségi szolgáltatás, amely segít megtalálni a felhasználó közelében lévő más kutyákat, illetve nyilván tulajdonosaikat is. A letöltés után a használathoz elsőként a helymeghatározási adatok elérését kell engedélyezni, majd elég a Facebook-fiókunkkal belépni. Ezzel a saját profilunk már el is készül, a következő lépés, hogy a kutyáét is létrehozzuk – adta közre a hvg.hu.

Ahogy egy hagyományos társkeresőnél, a KutyaRandinál is megadhatjuk a legfőbb paramétereket. Igaz, nem a sajátunkat, hanem a kutya dolgait: nevét, korát, természetét, termetét, nemét és fajtáját is, sőt még képet is tölthetünk fel róla. És persze a legfontosabb: azt is beállíthatjuk, kedvencünk épp tüzel-e. Ha mindennel készen vagyunk, már csak a „Sétára fel!” gombra kell ráböknünk. Ha elindulunk, az app folyamatosan jelezni fogja, hogy épp merre járunk, a térképen pedig láthatjuk azokat a kutyákat, akiket szintén sétálni vitt a gazdájuk.

Az alkalmazás ígérete szerint nemcsak böngészhetünk a többi profil között, de el is hívhatjuk az éppen környéken lévő ebek tulajdonosait egy közös sétára.

ÉKN