Debreceni Állásbörze: hogy a munkanélküliség átmeneti állapot legyen!

Akt.:
Debreceni Állásbörze: hogy a munkanélküliség átmeneti állapot legyen!
© Illusztráció: HBN
Debrecen – Aki érintett, jól tudja: a munkanélkülivé válás a felnőtt lét egyik legkomolyabb traumája.

A lelki megrázkódtatást közvetlenül követi a jövőbeli boldogulás fölötti aggodalom, amit tovább súlyosbít, ha családfenntartóként veszítettük el állásunkat. Az ember úgy érzi, munkaerőként leértékelődött, ezáltal haszontalanná vált a társadalom, közvetlen környezete, de még önmaga számára is. Ahhoz, hogy ebből a kiszolgáltatottságból fel tudjunk állni, állástalanságunkra kizárólag átmeneti helyzetként szabad tekinteni, majd töretlen hittel megadni magunknak az esélyt az újrakezdésre. Ennek része lehet az önéletrajzok írásán, a nyugvó kapcsolatok aktiválásán, a hirdetések böngészésén túl az állásajánlatokkal való személyes találkozás is.

A Debreceni Állásbörze éppen ezt a célt szolgálja: hosszas böngészés, telefonálgatás és mendemondák helyett első kézből, egy helyen, igényes környezetben jutni a lehető legtöbb információhoz munkalehetőségekről, képzésekről. A cél nyilvánvalóan az „egymásra találás”, hogy az álláskereső a végzettségének legmegfelelőbb pozícióban, méltányos bérért dolgozhasson, azaz válhasson újra hasznossá önmaga és a társadalom számára.

A Debreceni Állásbörze kézenfekvő fóruma ennek a találkozásnak, hiszen a régió legnagyobb munkaadói hozzák el ajánlataikat a Debrecen Plaza két szintjére, ahol két napon át reggeltől estig várják az érdeklődőket. Érdeklődni és további részletek: 20/ 420 43 32 vagy a www.debreceniallasborze.hu címen.

Debreceni Állásbörze

2015. május 29-30. (péntek-szombat)
Nyitva tartás: 9-től 20 óráig
Debrecen Plaza
hirdetés