Rálőtt a rendőrökre egy orosházi férfi, elfogták

Orosháza, 2016. április 18. A Terrorelhárítási Központ munkatársa kivezet egy férfit egy orosházi családi házból 2016. április 18-án. A férfi rálőtt az őt elővezetni akaró rendőrökre. A rendőrök és a kommandósok betörték a ház ablakait és úgy fogták el a férfit.
Orosháza, 2016. április 18. A Terrorelhárítási Központ munkatársa kivezet egy férfit egy orosházi családi házból 2016. április 18-án. A férfi rálőtt az őt elővezetni akaró rendőrökre. A rendőrök és a kommandósok betörték a ház ablakait és úgy fogták el a férfit. - © MTI Fotó: Rosta Tibor
Gyula – Rálőtt egy gázriasztó fegyverrel az őt elővezetni akaró rendőrökre Orosházán egy férfi hétfő kora délután, a Terrorelhárítási Központ (TEK) tagjai elfogták – tájékoztatta az MTI-t a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Tűri Zsanett elmondta: a 45 éves férfi eleinte együttműködött a rendőrökkel, majd bemenekült egy házba, ahonnan rálőtt a rendőrökre.

Senki sem sérült meg.

A helyszínre több rendőr és kommandós érkezett. A férfival egy rendőrségi túsztárgyaló többször is próbálta felvenni a kapcsolatot. Az MTI helyszínen tartózkodó munkatársának beszámolója szerint a TEK műveleti egysége ezután rátört a férfira, és elfogta.

A 45 éves orosházi férfi ellen az eljárást a Központi Nyomozó Főügyészség folytatja.

– MTI –

Címkék: ,