Rákot diagnosztizáltak a kisfiúnál, aki korábban tumoros gyerekeknek adományozta a haját

Rákot diagnosztizáltak a kisfiúnál, aki korábban tumoros gyerekeknek adományozta a haját
© Fotó: metro.co.uk
A hétéves gyereket korábban gúnyolták a hosszú haja miatt, de csak másokon akart segíteni. Most viszont ő került bajba.

A hétéves Winny Desautels két éven át növesztette a haját azért, hogy egy olyan alapítványnak adományozza tincseit, amely daganatos gyerekeknek készít parókát. A kisfiú csak másokon akart segíteni és az sem zavarta, hogy kortársai lánynak csúfolták hosszú haja miatt. De sors fintora, hogy ezt követően Winnynél rákot diagniosztizáőltak az orvosok.

A bajt a fiú szülei vették észre, amikor Winny zuhanyzott, ugyanis egy dudort találtak a csípőjénél. A gyermeket rögtön kórházba vitték, ahol kiderült, hogy egy hatalmas kinövekedés alakult ki a csontjában. Viszont nem csak ezen a területen alakultak ki elváltozások, hanem a fiú arcának jobb oldalán is a szem körül és az orr mögött. Az orvosok nem tudták pontosan megállapítani, a rák melyik típusától szenved a kisfiú, de úgy vélték, az elváltozások között mindenképp kapcsolat van.


ad_205593702
Fotó: metro.co.uk


Winnynek az elkövetkező hetekben, hónapkoban számos kezelésen és műtéten kell átesnie, a kórházi költségek viszont nagyon magasak de néhány nap alatt rengetegen támogatták anyagilag a kisfiút és családját, mivel az emberek segíteni akarnak annak a gyermekért, aki ennyi idősen már ennyit tett másokért.

(Metro)

Címkék: , ,hirdetés