Rák Szerelmi horoszkóp 2010

Rák Szerelmi horoszkóp 2010
A magánéletedben is gyökeres változásokat tartogat az újév.

Talán még önmagad is meglepődsz, mennyire fontossá válik a függetlenség kérdése. A Rákok általában családcentrikusak és társfüggők, idén azonban háttérbe szorulnak ezek az alapérzéseid, új értékrendet alakítasz ki, és a karrierépítés, a hódítási vágy kerül előtérbe. Az év eleje csatazajtól lesz hangos.

 A Rákkal szemben vonuló bolygók – de különösen a Vénusz – arra késztetnek, hogy szakíts korábbi önmagaddal, hogy kilépj az otthon biztonságos falai közül. Saját károdon kell megtanulnod, hogy nem mindenki barát, aki annak mondja magát, és nem minden bók őszinte.

A Rák jeggyel szemben vonuló Plútó földrengésszerű változásokat tartogat az emberekhez fűződő viszonyodban. Májusban cserben hagyhat az intuíciód, és az ekkor elszenvedett csalódás végleg kijózanít. Újraértékeled a korábbi kapcsolataidat, és régi barátságokat számolsz fel az újak kedvéért. Néhány hét egyedüllét segít majd, hogy minden a helyére kerüljön a lelkedben.

 A fájdalmat csak akkor tudod végleg kizárni az életedből, ha nem sodródsz az eseményekkel, hanem kézbe veszed a sorsod irányítását. Júliusban túláradó szereteteddel elbűvölöd a környezeted és magadhoz vonzod azt, aki mellett megtalálod a boldogságot. Az Uránusz hatására fejest ugrasz az ismeretlenbe, és néhány napos együttlét után – a környezeted rosszallása ellenére – összeköltözöl új szerelmével. Az élet majd téged igazol.

Forrás: astronet.hu